Uw Brabander Take Away
Kies uw gerecht(en), dag en richtuur van afhalingen en bestel voor vrijdag via mail: info@eetcafe-debrabander.be
afhalen:
vrijdag en zaterdag van 16h tot 18h
op zondag van 12h tot 14h
-
Oesters € 12
6 holle oesters
-
Gerookte Zalm € 14
Voorgerecht huisgerookte zalm met garnituurtjes
-
Carpaccio €14
Gerookte Gelderse lende met gemarineerde bietjes en gefermenteerde look.
-
Gegrilde kreeft € 34
Kreeft 600 gr bereid om in de oven te verwarmen (10 min 185°) met aardappelbereiding naar keuze
-
Bouillabaisse € 23
huisgemaakt met noordzeevis 300 gr, 1 langoustine en koningsgarnaal, rouille en kaasbroodjes
-
Tajine met Noordzeevis €26
3 vissoorten naar marktaanbod gestoofd in witte wijn en boter ,met verse groenten en aardappel.
-
Baeckeoffe (vanaf 2 personen) 2 dagen op voorhand bestellen € 23 pp
De Elzas op zijn best. Traag gegaard lam, varken en rund gemarineerd in Riesling met aardappel, ui, prei en wortel.
-
Steak € 22
(Cajun-, peper-) steak gegrild met slaatje en saus en aardappelbereiding naar keuze.
-
Côte à l'os € 48
Belgisch wit-blauw, gekleurd op de Green Egg met warme groentjes keuze kruidenboter, peperroom, roquefort of archiducsaus - aardappelbereiding naar keuze
-
Kids €9
Kippenfilet gebakken met appelmoes en frietjes .
Verse fishfingers (nog te frituren of bakken) slaatje, tartaar.
Balletjes, tomatensaus, mozarella, wortelpuree. -
Chocolademoëlleux €8
met crumble en peertje
-
Keuze uit aardappelgratin, ovenpatatjes, verse kroketjes, frietjes of puree.